Followers

Guardian Angel


- Guardian Angel-


     Cinta itu gila. Tak mengenal masa dan tak mengenal sesiapa. Tiba-tiba mereka merasakan sesuatu yang aneh muncul di hati mereka. Apakah itu cinta?

Nurul Fariyana binti Dato' Farhan. Cinta baginya hanyalah satu pertaruhan. Dunianya hanyalah bertemankan buku dan muzik semata-mata. Tiba-tiba dia ditakdirkan bertemu dengan dua lelaki yang raut wajahnya seakan-akan sama tetapi mempunyai dua jiwa yang berbeza. Farish dan Arash. Masing-masing mempunyai kelebihan yang tersendiri. Gadis itu bingung. Salah satu daripadanya adalah cinta pertama hatinya. Bila hatinya mula beralih arah, cinta dulu kembali menagih janji. Antara cinta pertama atau hubungan yang baru tersemai. Siapakah pemilik kunci yang membuka pintu hati gadis itu?

Wan Arafiq Arash

Kenapa Ayien tak terima Arash? Ayien tak ingat ke tentang seratus perkataan tu? Arash sanggup ke hulu ke hilir dan tanya dekat Ayien, dah cukup ke tandatangan tu, tapi, Ayien tetap tak terima Arash! Kenapa?

Dah lama Arash tunggu Ayien masak untuk Arash. Dan Arasah masih tetap tunggu Ayien. -Arash


Nurul Fariyana

Aku tak reti untuk bercinta. Aku sendiri tidak faham, untuk apa perlunya bercinta dan apa sebenarnya cinta. Bagi aku cinta itu menyesakkan. Tapi, kehadiran lelaki itu sering membuatkan hati aku tidak keruan. Akhirnya lelaki itu yang dipilihnya.

i love my Ngek vely mucho - Ayien


Farish Al- Qairudin
Lama betul hubungan korang kan. Tak pernah isytihar status apa-apa, tapi, korang still bersama. Siapa saya di mata awak Ana?

Awak amik la berapa lama pun masa yang awak perlukan Ana. Saya tetap tunggu awak. Saya tahu ingatan awak terhadap dia terlalu kuat. Saya takkan paksa awak lupakan dia. - Qai
Epilog